top of page

Alfa marktonderzoek heeft zowel op het gebied van klantonderzoeken als arbeidsmarktonderzoek een aantal toonaangevende bedrijven mogen bedienen. Hieronder kunt u een aantal testimonials van klanten nalezen.

Ik ben Tom Indekeu, 26 jaar oud en beginnend architect. Voor advies over het formuleren van mijn visie en het ontwerpen van mijn logo en website kwam ik terecht bij Alfa marktonderzoek. Ik ben op alle vlakken zeer tevreden over deze samenwerking. Allereerst verliep de communicatie steeds op een vlotte en efficiënte manier en kreeg ik steeds duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ook kwam ik door de professionele tips en adviezen van Alfa marktonderzoek op een aantal nieuwe ideeën. De voor- en nadelen van een bepaalde aanpak werden duidelijk toegelicht, waardoor ik zelf bewust kon beslissen welke weg ik wilde inslaan met mijn bedrijf. Hierdoor heb ik met de hulp van Alfa marktonderzoek op korte termijn een mooi resultaat verkregen. (22/07/2013, Bree)

Het klantentevredenheidsonderzoek dat wij door Alfa hebben laten uit voeren heeft ertoe geleid dat wij de overzichtelijke conclusies en praktische aanbevelingen onmiddellijk in de realiteit hebben kunnen implementeren ter optimalisatie en realisatie van onze bedrijfsdoelstellingen.

Serge Sadzo

Marketing & Communication

bottom of page